Diari digital d'Andorra Bondia
Aaron Comella i Sandra Cano, en la roda de premsa d'ahir.
Aaron Comella i Sandra Cano, en la roda de premsa d'ahir.

SDP diu que el PS no és l’única opció progressista a Encamp


Escrit per: 
M. S. C. / Foto: Progressistes-SDP

El Partit Socialdemòcrata (PS) “veurà que no només hi ha una opció progressista a Encamp” quan conegui el programa d’Agrupament Encampadà. Ho van assegurar ahir Sandra Cano i Aaron Comella, un dels candidats de Progressistes-SDP en aquesta candidatura. Tots dos van defensar ahir que aquesta llista és l’opció “inclusiva”, amb projectes realistes, que només parla en clau local i en la qual han pogut “incidir en temes progressistes”. També van indicar que la cap de llista, Esther Vidal, és una persona “preparada” i que coneix la realitat de la parròquia.

Cano va lamentar que durant aquests darrers vuit anys el Comú no ha estat transparent i, a més, l’oposició ha estat “molt minsa”. Per això es mostren prudents a l’hora de prometre projectes que potser finalment no podran assumir. En tot cas asseguren una gestió acurada de les finances, fugint d’iniciatives “faraòniques”. Quant al Pas de la Casa, el número 6 d’Agrupament encampadà va assenyalar que des del Comú cal fer millores a nivell urbanístic i que aquestes han d’anar acompanyades de més atenció del Govern. Fonamentalment creu que convindria un major esforç d’Andorra Turisme per potenciar el Pas de la Casa. És per això que en cas de quedar com a força guanyadora va anunciar que faran pressió sobre l’executiu perquè aposti per aquest nucli, una tasca que considera que no ha fet l’actual majoria demòcrata. 

També afirmen que amb quatre llistes, els resultats estan força oberts a Encamp i per això es consideren una “opció guanyadora”. Comella va afegir, a més, que “el desgast de DA és més que evident”, i mostra d’això és la forma en què s’ha gestat la candidatura per a les eleccions comunals del 15 de desembre.

SDP
PS
opció
progressista
Encamp

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte