Diari digital d'Andorra Bondia
SDP creu que està mal indicat l’aparcament de Prada de Moles.
SDP creu que està mal indicat l’aparcament de Prada de Moles.

SDP mostra la seva preocupació per la “deficient” senyalització


Escrit per: 
Redacció/Foto: SDP

El comitè local de Socialdemocràcia i Progrés (SDP) d’Encamp manifesta, en un comunicat, la seva preocupació per la “deficient” senyalització de moltes zones de la parròquia. La zona esportiva de Prada de Moles, situada a l’entrada sud de la vila d’Encamp, “no té ben senyalitzat l’espai destinat a l’aparcament”. Quan es celebren partits i campionats dels clubs infantils i altres actes esportius, com rugbi o campus d’estiu, aquella instal·lació esportiva acull moltes famílies i visitants forans de la parròquia encampadana, segons afirma la formació. “Molts d’aquests visitants no són coneixedors d’aquest aparcament i no en poden, doncs, fer ús per la falta d’indicacions”, diu SDP.

SDP adjunta amb el comunicat una fotografia que demostra que no hi ha suficient informació. “Caldria que es prenguessin mesures per resoldre aquesta deficiència”, considera aquest partit. De la mateixa manera, SDP denuncia els obstacles amb què es troben les persones que volen fer passejades arran de l’inici de l’estiu. Es tracta de la voravia de l’antiga carretera de Radio Andorra, que està tallada per als vianants, tal com es vol demostrar a través d’una altra fotografia. El comitè local d’SDP d’Encamp considera que  obligar a donar la volta per haver trobat una tanca al mig del pas no és una bona atenció al ciutadà. Convindria millorar la senyalització i la indicació, al servei de la ciutadania i de la seva qualitat de vida, afirma.

SDP demana una millora en l’accessibilitat global de la parròquia i que s’eliminin obstacles i barreres. “Les zones públiques de la parròquia patrimoni clau de la nostra qualitat de vida, mereixen atenció i promoció”, conclou el comunicat.

SDP
mostra
preocupació
deficient
senyalització

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte