Diari digital d'Andorra Bondia
SDP pregunta al ministeri pel nou conveni entre la CASS i el col·lectiu mèdic
SDP pregunta al ministeri pel nou conveni entre la CASS i el col·lectiu mèdic

SDP pregunta al ministeri pel nou conveni entre la CASS i el col·lectiu mèdic


Escrit per: 
Redacció/

La consellera general de Socialdemocràcia i Progrés (SDP), Sílvia Bonet, ha entrat una bateria de quatre preguntes perquè el Govern, de forma escrita, faci arribar les respostes amb la finalitat de conèixer l’entrellat del nou conflicte entre els metges i la Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS), segons va informar ahir la formació.
Concretament, Bonet pregunta si el nou conveni que presenta la CASS modifica l’actual model sanitari. La parlamentària també vol saber quantes reunions s’han dut a terme entre el Col·legi de Metges i la CASS, i en quines dates, per treballar el nou conveni. També es pregunta sobre el procediment emprat en els contactes.
Finalment la consellera de Socialdemocràcia i Progrés interpel·la el ministeri de Salut per saber quines accions durà a terme en cas que finalment no s’arribés a cap acord entre el Col·legi de Metges i la Caixa Andorrana de Seguretat Social.
I és que per SDP, aquest afer “posa en evidència la manca total i absoluta de transparència dels gestors de la CASS”, el president de la qual, membre de Demòcrates per Andorra, fou nomenat pel Govern. Així, continua la nota, existeix una gran preocupació davant “el secretisme” d’aquest organisme públic quan manquen pocs dies perquè l’actual conveni arribi al seu termini.

Sílvia Bonet
SDP
cass
metges
conveni
preguntes

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte