Diari digital d'Andorra Bondia
El parlamentari de SDP, Víctor Naudi.
El parlamentari de SDP, Víctor Naudi.

SDP pregunta per l’augment de la nòmina de l’Estat


Escrit per: 
Redacció

El conseller general per Socialdemocràcia i Progrés d’Andorra (SDP) i membre del grup parlamentari mixt, Víctor Naudi, ha formulat una pregunta al Govern amb relació a la variació del nombre de places existents de funcionaris, d’agents de l’Administració de caràcter indefinit i d’agents de l’Administració de caràcter eventual durant el període comprès entre els anys 2011 i 2018.
En el moment que es troba a tràmit parlamentari el projecte de llei de la funció pública, el portaveu parlamentari d’SDP demana una informació detallada i per cada departament a càrrec del pressupost general de l’Estat.
Tot i reservar els comentaris més acurats per al moment en el qual es rebi la resposta del Govern, ja des d’ara es pot apuntar, segons afirmava ahir SDP en un comunicat, que les dades que es sol·liciten deixaran en evidència l’enorme distància que separa les paraules del cap de Govern, Antoni Martí, i els fets dels governs de Demòcrates per Andorra (DA). La pregunta va ser entrada a tràmit el 22 de juny passat.

 

SDP
pregunta
augment
nòmina
estat

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte