Diari digital d'Andorra Bondia
Víctor Naudi, Joan-Marc Miralles
Víctor Naudi, Joan-Marc Miralles

SDP retreu a l’executiu “el fracàs” del projecte de Sabors i Aromes


Escrit per: 
M.S. / Foto: Jonathan Gil

El conseller general de Socialdemocràcia i Progrés, Víctor Naudi, i el secretari d’organització de la formació, Joan-Marc Miralles, van lamentar ahir l’inici de la liquidació de Sabors i Aromes d’Andorra, la companyia productora i comercialitzadora de les trumfes, i van retreure a l’executiu “el fracàs” d’un altre dels grans projectes, en aquest cas “impulsat per ajudar la pagesia i diversificar els cultius”.
En aquest sentit, Naudi va carregar contra la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, i va mostrar la seva estupefacció pel fet que “la mateixa ministra digui que la sorprèn la fallida”, un fet que pel conseller general d’SDP evidencia “el poc seguiment que fa el Govern d’un projecte que havia de ser emblemàtic”.
I és que des de la formació, que va tornar a incidir en altres projectes fallits com el de la clínica de fertilitat i el túnel de vent, a més de l’intent de reobrir la planta embotelladora d’Aigua d’Arinsal, es considera que l’executiu “viu en una realitat paral·lela” i malgrat que “insisteixi” a defensar una millora de l’economia “la realitat és tossuda”.
En aquest sentit, Miralles es va referir als resultats de l’Observatori del Centre de Recerca Sociològica (CRES) corresponent al primer semestre de l’any i va mostrar la seva sorpresa “per la valoració de satisfacció” que en va fer el ministre portaveu, Jordi Cinca, la setmana passada.
El secretari d’organització de Socialdemocràcia i Progrés va insistir que si una cosa deixa clara l’Observatori és que “veiem una Andorra on creix la precarietat i on cada vegada hi ha més famílies amb dificultats per arribar a finals de mes”. Així mateix, Miralles va assegurar que de les dades, segons les quals la gran majoria dels enquestats considera que la situació econòmica està igual, se’n desprèn que “hi ha una sensació de resignació”, un aspecte que també es va percebre amb “l’elevada abstenció de les eleccions” perquè els ciutadans “veuen que els polítics no donen resposta a les seves necessitats”.
Per aquest motiu, Miralles i Naudi, que van recordar que la principal preocupació de la ciutadania que apunta l’estudi són les prestacions socials, van reclamar a l’executiu “un canvi de prioritats”, que ajudi “realment aquells que ho necessiten i ho passen malament”, i que “inverteixi” per reactivar l’economia i el consum intern. “Està molt bé que es facin jornades sobre l’eficiència energètica, però potser abans caldria ajudar aquelles famílies que no poden pagar les factures de l’aigua, la llum i la calefacció”, va assegurar el secretari d’organització de Socialdemocràcia i Progrés. 
Així mateix, i sobre el fet que l’Observatori situa Andorra Telecom i la CASS com els serveis públics més mal valorats pels ciutadans, Miralles es va mostrar esperançat que l’estudi del CRES hagi “pogut servir per fer obrir els ulls” a Andorra Telecom i va recordar que des d’SDP ja s’havien denunciat en més d’una ocasió les deficiències del servei així com l’ús de tecnologia obsoleta. “Ja seria hora que Andorra Telecom invertís en tecnologia i a oferir un bon servei, que és la seva essència, i no en altres coses”, va destacar Miralles.

SDP
Víctor Nuadi
Joan-Marc Miralles
Sabores i Aromes
trumfes
Observatori CRES.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte