Diari digital d'Andorra Bondia

Segle 21 i RD contacten amb altres partits per les eleccions


Escrit per: 
M. S. C.

Segle 21 i Renovació Democràtica (RD) ja estan treballant en els punts programàtics de cara a les properes eleccions anticipades.

La intenció de les dues formacions és poder-se integrar en una agrupació de diferents partits per poder concórrer als comicis amb l’objectiu d’impulsar el millor projecte per al país. Fins ara s’han mantingut diverses converses amb membres d’altres formacions. Tot i així, es tracta de trobades informals entre integrants de Segle 21 i RD i membres de Coalició Reformista (que també es troben al Partit Reformista) i del Partit Socialdemòcrata (PS).
Tot i que les dues formacions estan obertes a totes les possibilitats, des de Segle 21 han remarcat que no se’ls trobarà en cap projecte que pretengui agrupar tots els partits per anar en contra d’un, en referència al Partit Socialdemòcrata, i concretament contra Jaume Bartumeu. En aquest sentit, han reiterat que no pensen anar on es trobi l’actual líder d’Andorra pel Canvi (ApC), Eusebi Nomen. Ara per ara és una incògnita saber què passarà amb aquesta formació. Així, des dels dos partits que formaven part de la plataforma es posa en relleu que avui ApC només és present a Encamp i Andorra la Vella, tot i que alguns membres de la capital han expressat estar d’acord amb RD i Segle 21.

Contactes amb el PS lauredià
Els contactes entre Segle 21 i el Partit Socialdemòcrata de Sant Julià de Lòria han fet un pas més aquest dimecres amb la celebració d’una reunió. Fins ara, es treballava per articular un projecte conjunt de cara a les eleccions comunals, però davant el panorama polític actual els socialdemòcrates volen avançar en la preparació dels comicis generals. De moment no hi ha cap acord entre les dues formacions amb vista a les eleccions parroquials i, segons Segle 21, una cosa no hauria d’anar lligada amb l’altra.
Des del comitè lauredià del PS s’ha remarcat que la prioritat en aquest moment és treballar de cara a les eleccions nacionals. Al mateix temps, s’ha deixat clar que la voluntat d’acord amb Segle 21 existeix.

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

ricard de haro, RD, posat a treballar que desde els 36 anys no fots res, cobras cada mes una pensió, quina vergonya. també podrìas fer uns cursos de reciclatge per aprendre a llegir i a escriure.

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte