Diari digital d'Andorra Bondia

Segle 21 planta 150 arbres al coll de la Plana per complir una promesa electoral


Escrit per: 
Agències

Els representants del partit lauredià Segle 21, actualment a l'oposició al Comú, s'han desplaçat aquest dissabte al matí al coll de la Plana, a la carretera de la Peguera per plantar avets i pins amb la voluntat de complir una promesa electoral realitzada en els comicis comunals del 2007.

 El llavors cap de llista i actual conseller del Comú, Patrick Frases, ha recordat que un dels seus eslògans era 'Ells els tallen, i nosaltres els plantem'.

Segle 21 ha plantat 150 arbres perquè es van comprometre a plantar-ne un per cada persona que assistís al míting final de campanya i 150 va ser el número d'assistents. El 26 de març del 2008 van demanar una sol·licitud al servei de Boscos del Comú perquè decidís en quina zona podia tenir lloc la plantada. El lloc escollit, tot i estar a la zona de la Peguera, està orientada a la solana.

En la campanya, Segle 21 es va mostrar contrari als projectes de Naturlàndia i el vial de Rocafort, motiu pel qual van decidir demostrar que ells prefereixen plantar arbres enlloc de tallar-los. En la plantada també hi ha assistit el líder d'ApC, Eusebi Nomen. El motiu, segons ha remarcat Frases, és que Segle 21 forma part de la plataforma d'Andorra pel Canvi, però a més, hi ha una 'molt bona relació personal' entre el conseller lauredià i el conseller general.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte