Diari digital d'Andorra Bondia

Segle 21 veu possible anar amb UL per les comunals


Escrit per: 
M. S. C.

Tot i que Segle 21 de Sant Julià de Lòria encara no ha contactat amb Unió Laurediana (UL), la intenció és concórrer a les properes eleccions comunals sota el paraigua de Demòcrates per Andorra i conjuntament amb el partit que governa al Comú.

De fet, des de Segle 21 es veu la possibilitat d’arribar a algun acord i s’assumeix que hauran d’estar disposats a renunciar a certs aspectes defensats fins ara.
A la taula de negociació s’haurà de tractar el futur de Naturlàndia, el projecte dels horts del Riu, el vial i la vela del Prat Gran. El que és clar per la formació és que la desviació ha de tirar endavant i en aquest sentit es remarca que el ministre d’Economia i Territori, Jordi Alcobé, així ho ha expressat. En relació amb Naturlàndia, el projecte més destacat de l’actual consolat, el conseller de Segle 21, Joan Vidal, va exposar que cal matisar-lo i va afegir que “si es pot aturar i no s’hi ha de destinar grans inversions, millor”. Vidal també és de l’opinió que cal fer algun tipus d’actuació a la vela del Prat Gran i va criticar que durant tot el consolat de Josep Pintat no hagi tingut cap millora.
Finalment, es va mostrar prudent davant el projecte de construcció d’unes escoles als horts del Riu. En tot cas creu que per al Comú seria interessant urbanitzar la zona, un fet que aportaria ingressos. En aquest sentit va indicar que cal estudiar si hi ha infraestructures comunals que avui són en edificis de lloguer i que s’hi podrien ubicar.

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

Considero un error que s'uneixin els dos partits a les comunals, pq nkara k segurament guanyin, el poble es mereix alternatives i poder triar. Sant Julià està políticament estancada i les opcions creen la millora i la competitivitat positiva.

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte