Diari digital d'Andorra Bondia
La reunió ampliada de l'Acord polític per a la UE s'ha fet de forma telemàtica.
La reunió ampliada de l'Acord polític per a la UE s'ha fet de forma telemàtica.

Seminaris de treball temàtics amb els actors econòmics i socials per a l'acord amb la UE


Escrit per: 
Redacció/Foto: SFGA

Els integrants de l’Acord polític per a la negociació de l'acord d'associació amb la Unió Europea han mantingut avui la primera trobada amb els actors econòmics i socials en el marc de la signatura del pacte, un intercanvi, presidit pel cap de Govern, Xavier Espot, on s’ha acordat desenvolupar seminaris de treball temàtics que serveixin per debatre en detall els diferents aspectes de la negociació amb la finalitat d’implicar activament els actors econòmics i socials en l’etapa de construcció de la posició d’Andorra.

Així mateix, en la trobada s’ha traslladat als representants de les entitats empresarials, dels col·legis professionals i dels sindicats, en quin estat es troba la negociació de l’acord d’associació entre Andorra i la Unió Europea, quin és el calendari previst pel 2021 i com funciona l’Acord polític assolit en torn d’aquesta negociació.

Els assistents de la reunió han subratllat la importància de poder ser part activa de la construcció de la posició negociadora d’Andorra. Els membres de l’Acord Polític, per la seva banda, han valorat molt positivament poder dur a la taula de negociació posicions consensuades.

La trobada duta a terme avui s’emmarca dins de l’Acord polític signat el 26 d’octubre per tots els grups parlamentaris i que preveu tota una sèrie de reunions, entre les quals dues a l’ any amb els actors econòmics i socials.

seminaris
treball
temàtics
actors
econòmics
socials
l'acord
ue

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte