Diari digital d'Andorra Bondia

Sílvia Riva aposta per la figura d’un “dinamitzador de barri”


Escrit per: 
M. F.

La candidatura territorial de Demòcrates per Andorra (DA) a Andorra la Vella va exposar que una de les intencions de la formació és crear la figura d’un “dinamitzador de barri”, que tindria per objectiu mantenir contacte amb els veïns de determinades zones per detectar les problemàtiques que hi pugui haver, com ara per què els locals estan buits o si falta senyalització, entre d’altres.

La creació d’aquesta figura es va abordar durant la presentació de la candidatura territorial, que encapçala Sílvia Riva, que va manifestar que el seu objectiu és “lluitar per aconseguir els dos escons”, cosa que els permetria “completar el projecte global” de Demòcrates per Andorra. En aquest sentit, va afegir que després dels dos anys de mandat socialdemòcrata potser ara és “el moment del canvi”. D’aquesta manera, va reiterar que volen ser una candidatura de “diàleg” que tiri endavant, segons el suplent de la llista Carles Torralba, “una nova manera de fer política”.
També van destacar la intenció de fer una campanya basada en l’exposició dels eixos del programa i no en la crítica al rival. I pel que fa a aquests eixos programàtics van reiterar que el turisme, el comerç i el sistema financer han de ser els sectors que serveixin per reactivar l’economia i van concloure que és per això que cal donar-hi suport, però “amb rigor”.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte