Diari digital d'Andorra Bondia
Noëlia Souque va ser la número 2 de la llista nacional d'Acció en les eleccions del 2 d'abril passat.
Noëlia Souque va ser la número 2 de la llista nacional d'Acció en les eleccions del 2 d'abril passat.

Souque serà la secretària d’Estat d’Afers Financers Internacionals


Escrit per: 
Redacció / Foto: Facundo Santana

La número dos en la llista nacional d’Acció en les eleccions generals del 2 d’abril passat, Noëlia Souque, serà la nova secretària d’Estat d’Afers Financers Internacionals, segons ha avançat avui el ministre de Medi Ambient, Agricultura i Ramaderia i portaveu de l’executiu, Guillem Casal, que ha dit que Souque serà nomenada els pròxims dies.

Interpel·lat sobre si hi hauria més nomenament de persones d’Acció en el marc de l’acord assolit entre Demòcrates i la formació liderada per l’exministra Judith Pallarés, Casal, que s’estrenava com a portaveu en la compareixença posterior al consell de ministres, ha recorregut al ja manifestat pel cap de Govern en diferents ocasions en el sentit que ni ell, “ni tampoc els ministres”, “no ens fixem en criteris de peatges sinó en la vàlua i la professionalitat de les persones”. I en aquest sentit, ha destacat “la important experiència en dret internacional, i en dret europeu en concret” de Souque.

D’altra banda, Casal ha informat que, tal com s’havia anunciat, el Govern ha aprovat també el nomenament de Josep Anton Bardina com a secretari d’Estat d’Educació i Universitats, càrrec que ja va ocupar el 2001. El ministre, que ha confirmat la incorporació de la fins ara titular d’Afers Exteriors, Maria Ubach, com a consellera diplomàtica adscrita al gabinet del cap de Govern, ha lloat la “capacitat acadèmica” i la “trajectòria política” de Bardina per “encarar la tasca” que li serà encomanada “de la millor manera possible”.

Souque
secretària d'Estat d'Afers Financers Internacionals

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

Llastima que posin a aquesta senyora.

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte