Diari digital d'Andorra Bondia
La ministra Sílvia Calvó durant la formalització de l’adhesió d’Andorra a la Declaració sobre la infància, la joventut i l’acció climàtica.
La ministra Sílvia Calvó durant la formalització de l’adhesió d’Andorra a la Declaració sobre la infància, la joventut i l’acció climàtica.

Suport d’Andorra a reforçar la veu d’infants i joves


Escrit per: 
Redacció / FOTO: COP26

Andorra ha formalitzat l’adhesió a la Declaració sobre la infància, la joventut i l’acció climàtica impulsada per Unicef en una de les reunions paral·leles que ha tingut lloc avui en el marc de la COP26 i en la qual ha participat Sílvia Calvó, ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat. Calvó ha insistit en la importància de “reforçar la veu d’infants i joves en la presa de decisions” sobre una qüestió que afecta el seu futur. En aquest sentit, ha recordat que el Principat ja els té en compte en l’acció climàtica nacional i que els joves formen part des de l’inici de la Comissió nacional de l’energia i del canvi climàtic. A més, la major part de les propostes dels joves andorrans van ser incorporades a la Declaració d’emergència climàtica adoptada pel Consell General el 2020. Durant la jornada d'avui, Calvó s'ha reunit també amb els homòlegs de Portugal i Costa Rica. Amb Portugal, Andorra vol arribar a un acord de col·laboració perquè els equips tècnics puguin compartir “projectes i solucions” i amb Costa Rica s’estan treballant solucions basades en la natura i la protecció de la biodiversitat.

COP26
Sílvia Calvó

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte