Diari digital d'Andorra Bondia
Els integrants de la representació del PS portuguès a Andorra amb Liliana Ribeiro i el diputat Paulo Pisco a la seu del PS.
Els integrants de la representació del PS portuguès a Andorra amb Liliana Ribeiro i el diputat Paulo Pisco a la seu del PS.

Suport del PS a la creació d’una representació del PS de Portugal


Escrit per: 
Redacció/Foto: PS

El Partit Socialdemòcrata (PS) ha donat suport a la creació d’una representació del Partit Socialista portuguès a Andorra, segons va informar ahir la formació en un comunicat. A la reunió fundacional de l’agrupació hi va assistir la membre del comitè executiu socialdemòcrata Liliana Ribeiro. El grup, s’explica en la nota, neix amb la voluntat d’aconseguir una “participació més activa” de la comunitat lusitana en la vida política del Principat, així com per reclamar tant el dret a vot a les eleccions comunals per als residents al país com la legalització de la doble nacionalitat.
La reunió fundacional de la representació, que va tenir lloc dissabte passat a la seu del PS a Andorra la Vella, va comptar també amb la participació del diputat portuguès i representant dels residents portuguesos a l’estranger, Paulo Pisco. El grup està format per Fernando Soares, Fernanda Miranda i Joao Luis Pereira Martins, aquest darrer com a coordinador. Durant la trobada, des de la formació andorrana es va voler transmetre el ple suport a la iniciativa. 
El coordinador de la nova agrupació va voler posar en relleu que “la situació dels portuguesos a Andorra ha millorat gràcies a l’esforç que molts han fet en el passat”, però va defensar que “encara podem fer més”. En aquest sentit, va argumentar que “tenim obligacions i drets”, i es va mostrar convençut que “una participació més activa pot demostrar que volem ajudar a Andorra”.
Entre els objectius del grup, va indicar, hi ha el de reclamar tant el dret a vot a les comunals com la legalització de la doble nacionalitat. Sobre aquests dos punts, es va mostrar optimista amb la possibilitat d’aconseguir-los “gràcies al suport del Partit Socialista i del PS”.

suport
PS
PORTUGAL
representació

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

Andorra es un pais petit , on el repartiment a dojo de la Nacionalitat pot portar a la seva desaparició , a mans de l'Estat Espanyol , només caldrià que una majoria ho votes. Ah i unaaltra cosa fonamental , voldrià viure en la llengua oficial d'Andorra , amb llibertat i no haver de canviar al castellá cada dos per tres . Alló de "Como ???? " , es la paraula de moda als sectors comercials i de l'hosteleria .

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte