Diari digital d'Andorra Bondia
Una concentració anterior.
Una concentració anterior.

Suport del PS a la manifestació feminista de divendres


Escrit per: 
Redacció/Foto: PS

El Partit Socialdemòcrata (PS) donarà suport a la manifestació convocada el divendres 8 de març per Stop Violències i altres entitats feministes d’Andorra amb motiu de la celebració del Dia internacional de la dona treballadora, segons va anunciar ahir la formació. Així, una representant del PS, la vocal del comitè executiu Cristina Valen participarà en els parlaments de l’acte, demostrant d’aquesta forma “el compromís existent amb aquesta causa”, com evidencien les diferents iniciatives realitzades, sobretot en l’àmbit parlamentari, al llarg de la darrera legislatura.  
En aquest sentit, la formació recorda que es va defensar la introducció via esmena a la llei per a la igualtat de tracte i la no-discriminació de mesures com la reserva de places per a dones a les direccions de les administracions i entitats públiques, proposta que no va ser acceptada per la majoria de Demòcrates per Andorra. A més, cal tenir present que la llista nacional presentada de cara  les eleccions generals del 7 d’abril és paritària en els seus 10 primers llocs i fa temps que als òrgans directius hi ha una notable presència de dones. 
La manifestació està convocada per aquest divendres 8 de març a partir de dos quarts de nou del vespre, amb la plaça Guillemó d’Andorra la Vella com a punt de partida.

suport
PS
manifestació
feminista
divendres

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte