Diari digital d'Andorra Bondia
El secretari d'organització del PS, Pere Baró, acompanyat del representant de la JSA a l'executiva,  Joao de Melo
El secretari d'organització del PS, Pere Baró, acompanyat del representant de la JSA a l'executiva, Joao de Melo

Suport del PS a la marxa contra el telefèric del pic del Carroi


Escrit per: 
Redacció/Foto: PS

El Partit Socialdemòcrata (PS) va lamentar ahir que tan sols un mes després d’haver guanyat les eleccions, la majoria comunal d’Andorra la Vella ignori les peticions de més de 2.000 ciutadanes i ciutadans del Principat que han signat en contra de la construcció del telefèric del pic del Carroi. És per això que la formació va anunciar que dona suport a una marxa d’oposició a aquest giny, convocada per al pròxim 19 de gener. 
“La petició de change.org l’han signat més persones de les que van donar suport a la candidatura de l’actual majoria”, recorda el secretari d’organització del Partit Socialdemòcrata, Pere Baró. És per això que, amb aquest conjunt d’accions, la formació espera que l’actual majoria del Comú d’Andorra la Vella rectifiqui i consulti als ciutadans abans de dur a terme un altre projecte faraònic amb un greu impacte mediambiental, assenyala.
El PS va lamentar que l’actual majoria no compleixi el programa electoral amb què es va presentar. Tal com van remarcar des del partit, el projecte amb què va concórrer a les eleccions comunals la candidatura d’En Comú per Andorra la Vella (formada per Demòcrates, Liberals i SDP) fa menys de tres mesos, recollia que “la política piramidal en què al ciutadà només se li prestà atenció cada quatre anys per demanar-li el vot ha passat a la història”. El PS, a més, recorda que “demanar, rebre i analitzar totes les propostes per fer millores [...] a la parròquia” era un compromís que la majoria del Comú d’Andorra la Vella portava al seu programa.
La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, va afirmar recentment que l’actual majoria se sent legitimada a tirar endavant el projecte del telefèric del pic de Carroi perquè el duia al programa electoral.

 

suport
PS
marxa
contra
telefèric
pic del Carroi

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte