Diari digital d'Andorra Bondia
Un moment de l’executiva de Demòcrates de dimecres al vespre.
Un moment de l’executiva de Demòcrates de dimecres al vespre.

Suport demòcrata a les decisions del Govern respecte al ‘cas Chato’


Escrit per: 
M.S. / Foto: Demòcrates

Demòcrates per Andorra tanca files amb l’executiu i donarà suport al Govern en totes aquelles decisions que adopti en relació amb el secretari d’Estat d’Economia, Salustià Chato, després de la polèmica creada arran de l’aparició del seu nom en un informe policial en el marc de l’operació Cautxú, que investiga les presumptes irregularitats comeses a la Federació Andorrana de Futbol (FAF). 

Així es va acordar dimecres al vespre en la primera reunió de l’executiva taronja després de l’estiu, on s’havia d’abordar l’inici del nou curs polític i on inevitablement també el cas Chato va estar damunt la taula. Amb tot, i malgrat admetre que segurament “hi ha hagut una infracció administrativa” ja que Chato no va declarar els ingressos rebuts de la FAF per les seves tasques arbitrals a efectes de l’IRPF, des de Demòcrates es vol mantenir una posició neutra sobre la qüestió. Així ho va explicar ahir el secretari de Comunicació de DA, Jordi Ribes, que va precisar que el partit considera que no li pertoca pronunciar-se ja que “no disposa de tota la informació” del cas.
D’altra banda, en la reunió es va fer un balanç dels cent primers dies de Govern tripartit, un balanç “positiu”, tal com va remarcar Ribes, ja que al marge de donar continuïtat a la tasca d’anteriors legislatures s’ha donat també inici i s’ha avançat en diferents iniciatives com és el cas de l’articulació “del pacte d’Estat per a les negociacions amb la UE”. Així mateix, el secretari de Comunicació demòcrata va confirmar que ja s’han fet els primers passos amb les altres dues formacions que configuren el Govern per poder portar a terme, ja aquest setembre, la primera reunió conjunta de les executives de les tres formacions polítiques.
D’altra banda, i ja de cara a les eleccions comunals del desembre vinent, l’executiva demòcrata va instar els comitès parroquials a començar a treballar-hi i a escollir els candidats independentment dels pactes que es puguin acabar acordant o no a cada parròquia.

suport
demòcrata
decisions
Govern
'cas Chato'

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte