Diari digital d'Andorra Bondia
Les diverses activitats s'havien de fer entre avui i demà.
Les diverses activitats s'havien de fer entre avui i demà.

Suspesos els actes programats pel dia de la Constitució i l'activitat parlamentària


Escrit per: 
Redqacció / Agències / Foto: Consell General

El Consell General ha pres la decisió de suspendre tots els actes relacionats amb la celebració del Dia de la Constitució. Per tant, les jornades de portes obertes d’aquest divendres i dissabte no se celebraran com tampoc el berenar popular que hi havia previst per a aquest divendres. Aquest dissabte tampoc no tindrà lloc el concert de l’ONCA, ni les sardanes ni tampoc la recepció que hi havia prevista a les set de la tarda i en la qual la síndica, Roser Suñé, havia de fer el tradicional discurs del Dia de la Constitució. Tampoc no es farà la tradicional sessió de Consell General.

Així ho ha assegurat aquest mati la mateixa Suñé que ha avançat també que en la reunió de la junta de presidents d'aquest matí s'ha decidit també suspendre tota l'activitat parlamentària pdedurant dues setmanes. Amb tot, la síndica general ha avançat que si es podria celebrar una sessió del Consell General en el cas que s'hagués "d'aprovar algun text legislatiu que fos necessari per fer front en relació amb el que s'ha de fer amb el Covid-19".

Per Suñé aquestes mesures suposen "una actitud responsable davant la situació creada per aquesta malaltia", ja que és quelcom que "no es pot obviar". "Com a persones responsables volem donar exemple en no paralitzar l'activitat sinó ajornar-la", ha indicat, afegint que el personal que treballa al Consell General continuarà exercint les tasques des de casa.

Pel que fa al tradicional discurs de la síndica pel Dia de la Constitució, des de Sindicatura no es contempla que pugui fer-se en línia perquè "el missatge que jo he de passar és el de la calma i la prudència a la població". Abans d'acabar amb la seva intervenció, Suñé ha advocat perquè la ciutadania segueixi les consignes oficials que arriben pels canals informatius per tal que "no arribem a uns nivells de transmissió comunitària alts". "Demano la màxima conscienciació de la gent i que mostri actitud solidària", ha finalitzat.
 

 

Suspesos
actes
dia. Constitució
activitat
parlamentaria

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte