Diari digital d'Andorra Bondia
La nova Seu de la Justícia.
La nova Seu de la Justícia.

Tercera reunió per millorar el funcionament de la Justícia


Escrit per: 
Redacció/Foto: M.P.

El ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, ha participat avui en la tercera reunió de la Comissió de treball executiva per millorar el funcionament de la justícia. Durant la trobada, s'han abordat els principals eixos de millora en els quals s'està avançant per millorar l'Administració de Justícia en els àmbits organitzatius, de reformes legislatives i de coordinació entre el Col·legi d'advocats, el de procuradors i la Cambra de Saigs, així com a la mateixa administració.

Així, s'han exposat en quin estat es troben les iniciatives legislatives que hauran d'agilitzar els processos judicials, com per exemple la llei d'accés electrònic a l'administració de justícia, la nova llei de procediment civil o l'inici dels treballs per la reforma del Codi de procediment penal. Alguns d'aquests projectes de llei es preveu que puguin entrar a tràmit parlamentari durant els pròxims mesos.

En aquest sentit, també s'han exposat els avenços en la recerca de noves fórmules organitzatives per tal de millorar la coordinació entre els diferents actors concernits.

En la reunió han participat, a banda de Rossell, el president del Consell Superior de la Justícia, el degà del Col·legi Oficial d'Advocats d'Andorra, el degà del Col·legi Oficial de Procuradors i també el de la Cambra de Saigs.

tercera
reunio
millorar
funcionament
justícia

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte