Diari digital d'Andorra Bondia
Els candidats d’Ordino, Jordi Balsa i Noemí Amador.
Els candidats d’Ordino, Jordi Balsa i Noemí Amador.

Terceravia aposta per treballar amb polítiques de proximitat


Escrit per: 
Redacció/Foto: Terceravia

La llista territorial d’Ordino de Terceravia va presentar ahir al matí la seva candidatura. A l’acte hi van assistir els candidats de la formació política per la parròquia ordinenca, Noemí Amador i Jordi Balsa. Tots dos van definir el programa amb què concorren com “engrescador” i “constructiu”. Així mateix, Amador va destacar que el projecte de Terceravia “busca resultats concrets amb polítiques de proximitat.”
A més, Amador va explicar que “el nostre programa té l’objectiu de fer prosperar Andorra des dels punts de vista educatiu, econòmic i social”. De la seva banda, Jordi Balsa va afegir que és “un projecte global que vol portar al país pel rumb que necessita”. El candidat va aprofitar per definir el de Terceravia com un projecte global sòlid, i assegura que “treballarem perquè la gent pugui viure en un país millor, més fort i amb millors condicions de vida en general.”
Els candidats de Terceravia a la territorial d’Ordino van exposar també la seva motivació per participar en aquestes eleccions al Consell General. “M’he presentat per Terceravia perquè vull sentir-me útil, ajudar la gent i lluitar perquè els nostres fills puguin tenir l’Andorra que es mereixen”, va manifestar Amador. Tant ella com Balsa són nous al món de la política, i això els motiva a treballar per una Andorra per a les persones, segons van destacar.

Terceravia
aposta
polítiques
proximitat

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte