Diari digital d'Andorra Bondia
Els consellers generals de Terceravia Joan Carles Camp, Josep Pintat i l'ara cònsol electe de Sant Julià, Josep Majoral.
Els consellers generals de Terceravia Joan Carles Camp, Josep Pintat i l'ara cònsol electe de Sant Julià, Josep Majoral.

Terceravia ‘culpa’ les coalicions “oportunistes” de l’abstenció


Escrit per: 
Redacció / Foto: M. S. C.

Dies després de les eleccions comunals i amb els resultats una mica més païts, Terceravia va fer un comunicat per exposar el seu balanç dels comicis. En aquest sentit, entre les conclusions exposades destaca que es considera que “el desencís per part de la població envers la política i les coalicions oportunistes han estat el causant de la davallada de la participació en aquestes eleccions comunals”, ja que al seu entendre “a l’elector li és difícil entendre si vota una ideologia o bé un repartiment de cadires”. En segon lloc, exposen que la davallada en la participació ha donat com a resultat que “els equips comunals majoritaris no representen ni una quarta part dels electors”, i cita els casos d’Encamp i la capital, on cap representa el 50% de l’electorat.

Pel que fa als propis resultats, destaquen que avancen en el seu projecte nacional, havent obtingut 1.906 vots en les cinc parròquies on es van presentar, cosa que representa un 15,1% dels vots vàlids i remarquen que el resultat mostra que  “donar a conèixer el nostre projecte requereix temps i així ho hem entès sempre”. Amb tot, deixen clar que el resultat també els anima a seguir endavant amb un projecte “clar, fidel als nostres electors i sense coalicions que confonguin a la ciutadania”. Per això, afirmen que fins a les pròximes eleccions continuaran actuant “responsablement” al Consell General i als comuns per demostrar que hi ha “altres maneres de fer política”.

 

Terceravia
coalicions
oportunistes
abstenció

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte