Diari digital d'Andorra Bondia
El conseller general de Terceravia Joan Carles Camp.
El conseller general de Terceravia Joan Carles Camp.

Terceravia demana al Govern dades sobre la cessió obligatòria i la situació de l'habitatge


Escrit per: 
Redacció / Foto: Terceravia

El conseller general del grup parlamentari Terceravia+Unió Laurediana+ Independents Joan Carles Camp ha presentat a Sindicatura una bateria de preguntes escrites a Govern sobre la Llei general d'ordenació del territori i urbanisme i, especificament, sobre la cessió obligatòria.

Concretament, el parlamentari demana sobre els plans especials autoritzats i la seva execució, la quantitat de terrenys provinents de la cessió obligatòria que estan integrats dins dels béns patrimonials de les corporacions parroquials o del Govern, les unitats d’acció urbanístiques autoritzades i d’aquestes quants espais provinents de la cessió obligatòria s’han destinat a equipaments i en quants s’han optat per recaptar els imports obtinguts de la cessió, marcats per la llei. A més, el conseller general també pregunta sobre el nombre de casos en els quals els comuns han cedit, durant cinquanta anys, l’ús del sòl de cessió obligatòria a un particular, perquè construeixi i exploti un equipament d’interès públic.

D'altra banda, Camp ha realitzat una sèrie de preguntes, també de caràcter escrit, a l’executiu sobre la situació de l’habitatge al país. L’objectiu del conseller general de Terceravia és conèixer l’estat del parc immobiliari d’Andorra, a través de dades com el nombre d’habitatges construïts, els habitatges familiars autoritzats en els últims tres anys i quins d’aquests estan en desús per antiguitat, així com, el nombre d’establiments hotelers (hotels, aparthotels i residències) i el de places hoteleres i quins d’aquests estan en desús per antiguitat.

Terceravia demana al Govern dades sobre la cessió obligatòria i la situació de l'habitatge
Comentaris: 1

Comentaris

Que mirin una mica al voltant per veure com està la situació de l'habitatge, es veu de seguida: Gent que ha de marxar del pis, (o del país) gent que busca pis, edificis sensers buits resultat del blanqueig i l'especulació des de fa anys... i paro que m'estic esgotant...

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic