Diari digital d'Andorra Bondia
El president del grup de Terceravia, Josep Pintat.
El president del grup de Terceravia, Josep Pintat.

Terceravia demana per la contractació d'assessorament per a les esmenes a la llei d'actius digitals


Escrit per: 
Redacció/Foto: Terceravia

El president del grup parlamentari Terceravia+Unió Laurediana+Independents, Josep Pintat, ha entrat aquest migdia a Sindicatura una pregunta escrita a Govern sobre la contractació de l’empresa Cases & Lacambra, SLU pels treballs d’assessorament en la redacció de les esmenes a la proposició de Llei de la representació digital d’actius mitjançant l’ús de la criptografia i de la tecnologia de llibre registre distribuït i blockchain. 

Concretament, Pintat demana a l'executiu "perquè procedeix a la contractació d’una empresa per redactar esmenes a una proposició de Llei quan no és de la seva competència, de conformitat amb el que estableix el Reglament del Consell General". A més, el president del grup parlamentari de Terceravia ha demanat explicacions a Govern sobre "a qui van dirigides les esmenes i perquè procedeix a efectuar aquest tipus de contractació".

Paral·lelament, Pintat ha entrat també una demanda d’informació sobre aquesta qüestió, on ha requerit a l’executiu "tota aquella documentació que formi part de l’adjudicació establerta en l’edicte de data 19 de maig del 2021 pel que es fa pública l’adjudicació definitiva dels treballs d’assessorament en el marc de la redacció de les esmenes a la Proposició de llei de la representació digital d’actius, publicat al BOPA núm. 60, de data 26 de maig del 2021, en concret, l’informe que declari el contracte de caràcter sensible o reservat, així com tota aquella documentació que formi part d’aquest expedient".

La pregunta de Terceravia arriba just després que aquest matí el Butlletí Oficial del Principat d'Andorra hagués fet públic l'edicte pel qual el Govern, a a través del ministeri de Finances, encarregava aquests treballs d'assessorament en la redacció d'esmenes per al text d'actius digitals a Cases & Lacambra, SLU per un import total de 75.240 euros.

Terceravia
demana
contractació
d'assessorament
esmnes
llei d'actius digitals

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte