Diari digital d'Andorra Bondia
Àlex Calvo a la plaça dels Arínsols, davant del Comú d’Encamp, ahir a la tarda.
Àlex Calvo a la plaça dels Arínsols, davant del Comú d’Encamp, ahir a la tarda.

Terceravia donarà a conèixer “la despesa real” del Comú


Escrit per: 
Redacció/Foto: Terceravia

La candidatura de Terceravia+ Independents d’Encamp va presentar ahir davant del Comú encampadà la transparència com a base de les finances comunals. “Publicarem les despeses del Comú, tant pel que fa a infraestructures com a altres tipus d’inversions. No hi hauria d’haver cap tipus de problema que la ciutadania pogués conèixer la despesa real del Comú”, va explicar el número 3 de la llista, Àlex Calvo.

Entre les propostes en matèria econòmica de la formació, destaca el pressupost de dèficit zero i les inversions comunals per “reactivar turísticament el centre de la vila d’Encamp i potenciar el Pas de la casa, que aporta un terç del PIB, que és moltíssim per com de descuidat està”, va afegir Àlex Calvo.
La candidatura proposa, a més, l’atracció del turisme xinès, “el qual està creixent un 150% anualment, amb la creació de paquets turístics des del Comú, a partir dels quals el turisme xinès pogués fer una estada a Encamp, quan facin una escapada a Barcelona o Tolosa, a través d’una llançadora i ho volem fer des del Comú, marca Encamp”. Així ho va assegurar el número tres de la candidatura encampadana de Terceravia+Independents, Àlex Calvo.

Terceravia
despesa
Comú

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte