Diari digital d'Andorra Bondia
Oliver Alis, Joan Carles Camp i Josep Pintat en una sessió del Consell General.
Oliver Alis, Joan Carles Camp i Josep Pintat en una sessió del Consell General.

Terceravia i Unió Laurediana renuncien a presentar-se als comicis


Escrit per: 
Redacció / Foto: Terceravia

Terceravia i Unió Laurediana no seran en les eleccions generals del 2 d'abril vinent. Així ho van anunciar ahir a la nit les dues formacions en un comunicat signat per Josep Pintat, Joan Carles Camp, Oliver Alís i Carles Verdagueren, en què destaquen que la decisió "s'ha pres després de valorar tates les opcions en el marc d'aquest període pre-electoral, basant-nos en la coherencia i integritat de les nostres posicions polítiques".

Així, i tal com van anunciar en la darrera sessió del Consell General de la legislatura el passat 31 de gener, Terceravia i Unió Laurediana expliquen que les propostes que podrien presentar havien de "tenir com a objectiu fomentar la cooperació i la unió, per afrontar els reptes del futur amb l'únic i exclusiu objectiu d'assolir el millar per Andorra", si bé, després de "moltes accions i esforços", constaten que "aquesta premissa no és dona en aquest moment".

Davant d'això, i per "coherencia i integritatb de la nostra acció política" opten per la decisió de no concórrer a les eleccions generals malgrat que aquest fet pugui ser "controvertit" o "generar malestar". Amb tot, i davant un moment polític que qualifiquen de "difícil i complex", consideren que "és important tenir una posició clara i coherent per servir I'Estat, sense caure en les temptacions partidistes", i asseguren "no compartir la política que busca les cadires a qualsevol preu, que pot perjudicar el país".

Finalment, admeten que és una posició "complexa i dura", però asseguren que "és l'adequada per aportar propostes en el futur".

Terceravia
Unió Laurediana
comicis

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte