Diari digital d'Andorra Bondia
La presidenta del comitè parroquial de Terceravia a Andorra la Vella, Emi Matarrodona.
La presidenta del comitè parroquial de Terceravia a Andorra la Vella, Emi Matarrodona.

Terceravia recull els neguits de la capital per redactar el programa


Escrit per: 
M.S.C. / Foto: Jonathan Gil

El comitè local de Terceravia de la parròquia d’Andorra la Vella vol recollir totes les suggerències i neguits de la població de la capital per, a partir d’aquests, començar a redactar el programa electoral amb el qual preveu concórrer a les pròximes eleccions comunals. Per fer-ho possible ha habilitat l’adreça de correu electrònic terceraviaav@gmail.com, tot i que també farà un treball a peu de carrer per captar els aspectes que més preocupen els residents. “No volem posar les nostres idees per sobre del neguit de tota la població”, va remarcar el vicepresident del comitè local, Ildefons Serrano, i per això va dir que aquest recull és “primordial”.

Segons van explicar des de la formació, el comitè parroquial d’Andorra la Vella neix amb la voluntat d’impulsar una plataforma de treball constructiva, motivat pel neguit sobre el futur de la parròquia, i aposta per treballar pel progrés i benestar dels ciutadans. Així, explica que les persones que l’integren, provinents de diferents àmbits i sectors socioeconòmics, volen definir per un programa d’accions consensuades amb la població, “preveient la sostenibilitat i defugint del populisme”. També defensen una parròquia moderna i dinàmica sense renunciar als orígens i que no exclogui cap segment de la població ni territori. És per això que asseguren que vetllaran per la cohesió social i territorial de tots els nuclis de la parròquia. I és que segons afirma Serrano, durant aquest mandat l’acció s’ha centrat en l’avinguda Meritxell i ara cal fer projectes a la resta de barris “a corre-cuita”. Això fa que els costos de les inversions es disparin per tenir-los enllestits “abans de la festa major o abans d’acabar el mandat”, va lamentar.
La previsió és que de cara al setembre, el comitè parroquial precedeixi a elegir el candidat que tingui “el millor perfil”. Serrano va explicar també que Terceravia no descarta arribar a un acord amb d’altres partits per concórrer conjuntament a les eleccions. Amb tot, va assegurar que qualsevol pacte s’analitzarà profundament, ja que “no per tenir una cadira ho tirarem tot enlaire”.

Terceravia
neguits
capital
programa

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte