Diari digital d'Andorra Bondia
Els candidants van explicar el seu projecte urbanístic per la parròquia
Els candidants van explicar el seu projecte urbanístic per la parròquia

Terceravia + Unió Laurediana + Independents Sant Julià de Lòria creu que un bon pla d'urbanisme és clau per la parròquia.


Escrit per: 
Redacció / Terceravia

La candidatura Terceravia+ Unió Laurediana+ Independents Sant Julià de Lòria creu que un bon pla d' urbanisme és clau per la parròquia, així ho ha destacat, aquest matí al pont de Fontaneda, el candidat de la formació, Josep Majoral.

Per a Majoral " les infraestructures i la bona gestió urbanística són la base que ha de permetre un creixement sostingut i sostenible", el cap de llista de la candidatura laurediana ha explicat que " cal oferir una bona qualitat de vida a totes les persones que viuen a Sant Julià i fer una transformació progressiva perquè les generacions futures tinguin la parròquia que es mereixen". 

La candidatura Terceravia+ Unió Laurediana+ Independents Sant Julià de Lòria té clar que cal millorar l'accessibilitat rodada al centre, el candidat a Cònsol Major ha fet énfasis en que "cal  estructurar de manera  eficient la mobilitat interna". 

Josep Majoral creu que és  primordial poder avançar en la confecció del cadastre parroquial i que cal " buscar solucions per legalitzar les urbanitzacions existents". 

La candidatura laurediana té com objectiu prioritari poder fer un circuit intergeneracional i adaptat al aire lliure " perquè en puguem gaudir petits i grans ". 

El cap de llista de la formació ha remarcat que " promoure concursos d'idees per millorar els equipaments i les infraestructures comunals, és un punt molt important en les seves propostes, Josep Majoral ha volgut remarcar que aposta per millorar les carreteres secundàries i fer un pla d'urbanisme amb previsió. 

política
urbanisme
Terceravia

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte