Diari digital d'Andorra Bondia
Roc Torres, Olga Martínez i Íngrid Ruiz ahir a la plaça del Arínsols.
Roc Torres, Olga Martínez i Íngrid Ruiz ahir a la plaça del Arínsols.

Terceravia veu les qualitats del país “totalment desaprofitades”


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan GilTerceravia

Terceravia va presentar ahir la seva candidatura territorial a Encamp a la plaça dels Arínsols en un acte en què les dues candidates, Olga Martínez i Íngrid Ruiz, van explicar que el nucli del seu programa rau en “el benestar dels ciutadans i de l’Estat”, així com a mirar de “potenciar les qualitats del país”, que consideren que actualment després de vuit anys de Govern de Demòcrates per Andorra “estan totalment desaprofitades”. Així les integrants de la territorial de Terceravia van definir el programa electoral de la formació política com a “innovador” i “amb visió de futur”.
Les candidates encampadanes van explicar també la seva motivació per participar en aquestes eleccions al Consell General. “M’he presentat per Terceravia perquè vull formar part del canvi que necessitem”, va assegurar Martínez, que sobre la candidatura va dir que és “un projecte comú”  i “un grup de persones d’ideologies diferents que lluitem per una mateixa meta, que és el futur d’Andorra”. 
En aquesta línia, Martínez i Ruiz, que van estar acompanyades pel suplent Roc Torres,  van coincidir que és el moment de canviar el futur del país. “Tenia dues opcions, quedar-me a casa o participar en aquest projecte de país i poder fer-lo realitat”, va dir Martínez. Per la seva banda, Ruiz va assegurar que la candidatura encampadana de Terceravia treballarà per “una Andorra forta”.
Terceravia presentarà aquest matí la seva candidatura territorial a Ordino, que lideren Noemi Amador i Jordi Balsa, en un acte que tindrà lloc a l’Era del Bringué a Sornàs.

Terceravia
qualitats
país

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte