Diari digital d'Andorra Bondia
La candidata número 8 de Terceravia + Independents d’Encamp, Íngrid Ruiz.
La candidata número 8 de Terceravia + Independents d’Encamp, Íngrid Ruiz.

Terceravia vol fer de la parròquia un referent de l’esport adaptat


Escrit per: 
Redacció/Agències / Foto: Agències

La candidatura de Terceravia + Independents d’Encamp va proposar ahir la consolidació de la parròquia com un referent de l’esport adaptat. La candidata número 8 de la formació, Íngrid Ruiz, va explicar que “amb les pistes que tenim i la relació directa amb Saetde, creiem que seria un valor afegit per a la parròquia poder organitzar competicions nacionals i  internacionals d’esports adaptats, tant d’hivern com estades esportives d’estiu”. En aquest sentit, va posar com exemple la possibilitat d’acollir una Copa del Món d’esquí adaptat. “Tenim molts bons esportistes a Encamp”, va insistir, i “per a nosaltres és un dels punts estrella del programa”. 

Per fer-ho possible, creuen que és necessari “adaptar millor el complex esportiu per a les persones amb discapacitat” i, a la vegada, potenciar les estades esportives d’equips professionals d’esport adaptat, com ja s’ha estat fent fins ara amb els jugadors del Futbol Club Barcelona.
D’altra banda, Terceravia + Independents d’Encamp vol que els padrins de la parròquia comptin amb una nova llar de jubilats, que substituiria l’actual casal. La número vuit de la candidatura, Ingrid Ruiz, va assenyalar que a l’actual instal·lació “no se’n fa un ús suficient”, i que “no s’ha fomentat massa entre els padrins de la parròquia”. D’aquesta manera, volen “una llar integral on es facin activitats durant tot el dia”, ja que els darrers anys “s’han fet algunes iniciatives però en calen moltes més”.
D’altra banda, des de la candidatura Terceravia + Independents Encamp creuen que la parròquia ha de ser una vila accessible, tot esquivant els obstacles que té viure en un país de muntanya. “La treta de neu i de gel, així com la facilitat per transitar per la parròquia és essencial per a les persones amb diversitat funcional, per tant treballarem perquè tothom pugui viure en igualtat de condicions a la nostra parròquia”, va  concloure Íngrid Ruiz.

Terceravia
parròquia
referent
esport adaptat

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte