Diari digital d'Andorra Bondia
La número dos de Terceravia a la territorial d’Escaldes-Engordany, França Riberaygua, ahir a la llar de jubilats de la parròquia.
La número dos de Terceravia a la territorial d’Escaldes-Engordany, França Riberaygua, ahir a la llar de jubilats de la parròquia.

Terceravia vol garantir que la gent gran tingui unes pensions dignes


Escrit per: 
Agències

Terceravia considera el sistema públic de pensions com una de les “grans conquestes” de l’Estat del benestar, motiu pel qual es compromet a defensar i garantir unes pensions dignes per a la gent gran. Així ho va explicar ahir la número dos de la candidatura territorial de la formació a Escaldes-Engordany, França Riberaygua, durant la visita a la llar de jubilats de la parròquia, on va assegurar que “les nostres polítiques estan encarades a tothom”.

“Ens interessa que la societat andorrana vagi bé”, va destacar Riberaygua, que va explicar que “crearem un centre d’ajuda i seguiment per al jovent que pugui tenir problemes de dependència. Revisarem el centre d’acolliment d’infants i farem les reestructuracions necessàries per garantir el seu correcte funcionament. Impulsarem polítiques transversals que garanteixin la igualtat, i vetllarem especialment per la nostra gent gran”.
En aquest sentit, el manteniment de les pensions és un dels punts clau que proposem al programa de Terceravia. “No podem deixar a l’estacada les persones que ens han fet el país que avui som”, va dir Riberaygua, que va afegir que “hem de revisar la Caixa Andorrana de Seguretat Social i les inversions que està fent de cara a les pensions”. A més, la candidata de Terceravia va assegurar que  “farem una reestructuració efectiva del nostre comerç i el teixit empresarial per facilitar l’increment del nombre de persones que cotitzen a la CASS i assegurar així el manteniment i increment de les pensions.”

No al vot de residents
D’altra banda, la cap de llista de la formació a la territorial d’Andorra la Vella, Emi Matarrodona, va explicar davant Casa de la Vall la posició de Terceravia sobre el vot dels residents a les eleccions comunals. Matarrodona va assegurar que la formació no obre la porta a la participació dels no-nacionals i va matisar que “els andorrans en ple ús dels seus drets són els que gaudeixen del dret de sufragi”. La candidata va afegir que “els polítics hem de recollir les inquietuds i sensibilitats de tothom”.

 

Terceravia
pensions

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte