Diari digital d'Andorra Bondia

Teresa Colom recita els seus poemes a París


Escrit per: 
A.B.


La poeta andorrana Teresa Colom va protagonitzar ahir a la tarda un recital de poesies a l’estand de la llengua i la cultura catalanes a la fira Expolangues.

Colom es va mostrar “molt orgullosa de participar a l’Expolangues en representació d’Andorra i de la poesia catalana”. La poeta va recitar algunes de les peces del seu darrer treball, On tot és vidre (2009), i d’Elegies del final conegut (2005).
Al recital hi van assistir el síndic general d’Andorra, Josep Dallerès, i la ministra de Cultura, Susanna Vela. També hi van ser presents els diputats de la comissió de Política Cultural del Parlament de Catalunya Carme Vidal, Josep Maria Balcells, Marina Llansana i  Francesc Pané, encapçalats per la presidenta, Maria Mercè Roca, i el vicepresident, Joan Morell.

POETA CONSOLIDADA
Teresa Colom va obtenir l’any 2000 el premi del Concurs de poesia de la Biblioteca Pública del Govern i el premi Grandalla de poesia del Cercle de les Arts i de les Lletres d’Andorra. El 2001 va publicar Com mesos de juny i, un any més tard, La temperatura d’uns llavis. Les seves últimes obres les va publicar l’any 2005, Elegies del final conegut, i l’any passat, On tot és vidre. Precisament han estat aquests dos darrers títols els que van centrar el recital d’ahir.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte