Diari digital d'Andorra Bondia

Toni Martí diu que s'ha d'acabar amb la cacera de bruixes a l'Administració


Escrit per: 
Agències/Foto: A.R.


El candidat de Demòcrates per Andorra (DA), Toni Martí, ha declarat que els treballadors de l'Administració 'els hem de respectar pels mèrits que tenen i no per la militància que tenen'. En aquest sentit ha afirmat que 's'ha d'acabar amb la cacera de bruixes i el que ha d'haver-hi és una estabilitat dins de l'Administració per una qüestió de mèrits'.

Martí ha explicat que els ha arribat per diferents funcionaris de 'molts àmbits diferents' que estarien fent córrer aquestes manifestacions. El candidat de DA ha assegurat que 'els funcioanris han de votar amb tota llibertat el que ells pensin que és més oportú en funció del que ells creguin amb les seves idees' i ha afegit que en el programa de DA 'en cap cas es parla de retallades'. 

'Sempre hem dit que tots estem per sumar i dins de l'Administració també'. El polític escaldenc ha demanat 'per favor, que es deixi d'intoxicar als funcionaris i que votin amb total llibertat i sabedors que el que es comenta no és cert'.

Martí també ha explicat la filosofia de DA en relació al treballador de l'Administració i ha dit que 'la gent els hem de respectar pels mèrits que tenen i no per la militància que tenen'. Així, ha dit que 'si hi ha alts càrrecs i càrrecs amb responsabilitat dins de l'Administració que són bons i voten o militen al PS, nosaltres els conservarem'. El primer candidat de la llista nacional ha afegit que 'hem de fer un Govern sumant els millors, i mai he dit que els millors estan a DA. S'ha d'acabar amb la cacera de bruixes contínua i el que ha d'haver és una estabilitat dins de l'Administració per una qüestió de mèrits'.

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

Hola Companys, hi ha un error de l'ANA. La reunió de la foto és amb l'Associació d'Entitats del Sector Energètic que ha tingut lloc aquest mati amb Demòcrates per Andorra. Joan Carles Grau, Portaveu AESE

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte