Diari digital d'Andorra Bondia
El Comú de Canillo.
El Comú de Canillo.

Torres i Cabot encapçalaran una llista transversal a Canillo


Escrit per: 
M.S. / Foto: Jonathan Gil

Tret de canvis de darrera hora, Albert Torres i Dolors Cabot encapçalaran una candidatura transversal en les eleccions comunals del 15 de desembre vinent per oferir als ciutadans de Canillo una alternativa a la llista de Demòcrates per Andorra, que liderarà l’exministre de Turisme Francesc Camp. 
De fet, segons van explicar les diverses fonts consultades, l’objectiu de la candidatura, que es presentarà sense sigles de cap formació política amb un nom encara per determinar, és poder aglutinar totes aquelles sensibilitats que no són de DA així com els descontents amb aquesta formació, a la vegada que elaborar un projecte engrescador per presentar davant la ciutadania que tant en els comicis del 2015 com en els del 2011 només va tenir la possibilitat de votar la candidatura de DA. 

Així, en les reunions que s’estan portant a terme per tirar el projecte endavant hi ha persones de l’òrbita del Partit Socialdemòcrata, antics liberals que no es van sumar a Demòcrates, persones properes a Terceravia així com persones que van donar suport al projecte d’Andorra Sobirana d’Eusebi Nomen en les darreres eleccions generals i independents.
A més, es tractaria d’una llista que combinaria cares noves amb persones ja amb experiència i coneixedors del Comú en anteriors consolats, com podria ser el cas de Raquel Puigcernal, que tot apunta que serà la primera suplent.
Els impulsors confien a tancar un projecte que realment pugui plantar cara a DA i es mostren convençuts que l’increment d’electors, per sobre del miler ja, els dona marge per poder donar la sorpresa. En tot cas sí que consideren “important” que al Comú de Canillo després de vuit anys pugui tornar a haver-hi una oposició i els taronja no facin i desfacin sense cap tipus de fiscalització i control.

torres
Cabot
encapçalar
llista
transversal
Canillo

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

Endavant!!! Podeu posar fi a DA. Camp treu pit abans d’hora i els seus amiguets ja es freguen les mans. Treballeu de valent perquè no s’ho esperaven. Podeu guanyar. Ànims i sort!!! Tothom sap com va actuar DA o el PLA sortint contra la Cabot. Us votaré!

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte