Diari digital d'Andorra Bondia
Un moment del congrés ordinari de Liberals d’Andorra d’ahir.
Un moment del congrés ordinari de Liberals d’Andorra d’ahir.

Troguet, Estrella i Ferrer entren a l’executiva de Liberals d’Andorra


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

El conseller comunal de LdA a Encamp, Jordi Troguet, com a vicepresident primer, Gerard Estrella, com a secretari d’organització, i Sílvia Ferrer, com a secretària d’igualtat, s’incorporen a l’executiva de Liberals d’Andorra, que es reorganitza així després de la dimissió dels membres d’Unió Laurediana, a finals de l’any passat després del trencament del grup parlamentari.
Així es va acordar ahir en el congrés ordinari que va celebrar la formació, on també es va donar el vistiplau als comptes del partit corresponents a l’exercici 2017. Al marge de les tres noves incorporacions, el comitè executiu de Liberals d’Andorra continuarà estan format per Jordi Gallardo, com a president, Amadeu Rossell, secretari general, França Riberaygua, vicepresidenta segona, Maanan Aouraghe, tresorer, i Valentí Martí, com a secretari de relacions internacionals.
No obstant, segons va explicar el secretari general, la recomposició de l’executiva feta “per recuperar la normalitat” de l’òrgan tindrà un caràcter provisional, ja que la formació preveu celebrar un nou congrés, si pot ser abans de l’estiu, per organitzar-se ja de cara als propers comicis generals.
El congrés va servir també per donar a conèixer la nova imatge, que inclou també un redisseny de la pàgina web, amb la qual la formació vol simbolitzar l’inici d’una nova etapa. Així, es deixa enrere el logotip amb el qual el partit va tornar a alçar el vol el 2011 i s’aposta per una imatge amb un color blau més amable, en què les línies rectes han donat pas a les línies corbes i amb la incorporació de l’apòstrof i la lletra A al nou logotip. Segons va explicar la formació, la nova imatge vol definir la nova personalitat de Liberals d’Andorra, centrada en la “defensa dels valors del liberalisme i de les especificitats del país.
Pel que fa a la pàgina web (www.liberals.ad), s’incorporen noves seccions, es millora la visualització i es facilita poder compartir les notícies a través de les xarxes socials. També s’adapta millor en el cas que es consulti des de mòbils i tauletes.
El president de la formació i futur candidat a cap de Govern va ser l’encarregat de tancar el congrés amb un discurs ja de caire electoral. Gallardo va remarcar que “la manca de transparència i la manera de fer les coses fa que les persones perdin la confiança en el Govern de DA”, motiu pel qual LdA té “l’obligació de ser alternativa de Govern”.

troguet
estrella
Ferrer
executiva
Liberals d'Andorra
entren
Congres
imatge

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte