Diari digital d'Andorra Bondia
L'estrena de 'Rebel', un dels darrers espectacles del Cirque du Soleil a Andorra.
L'estrena de 'Rebel', un dels darrers espectacles del Cirque du Soleil a Andorra.

Turisme preveu una davallada en els ingressos del 12% en l’edició del 2021 del Cirque du Soleil


Escrit per: 
Agències

Arran d'una pregunta del conseller general del grup parlamentari socialdemòcrata Roger Padreny, en què demanava al Govern el motiu pel qual es preveu al projecte de pressupost del 2021 els mateixos ingressos per part del Cirque du Soleil respecte d'altres espectacles anteriors a la pandèmia, el ministeri de Turisme ha assegurat que la previsió d'ingressos ja s'ha fet tenint en compte que finalment l'espectacle comptarà amb 26 actuacions –22 durant el 2019– i que el nombre d'espectadors de pagament per funció pugui situar-se en les 2.000 persones. Això representa que puguin gaudir de l'actuació uns 52.000 espectadors de pagament al llarg de l'any vinent, fet que representa una disminució del 12% respecte de l'edició del 2019.

D'aquesta manera, Canals explica que aquesta previsió s'ha mantingut en el mateix import que s'havia estimat inicialment per a l'edició del 2020. Afegeix que "en el cas que no haguéssim estat sota els efectes de la crisi sanitària", possiblement la previsió d'ingressos hauria estat superior a 1.238.041 euros, què és l'import que es va obtenir al tancament de la darrera edició.

És per aquest motiu que "atenint-nos a un criteri de prudència", i malgrat comptar amb quatre funcions suplementàries, Andorra Turisme ha fet una estimació moderada dels ingressos dels espectacles del Cirque du Soleil ajustant l'import als 1,1 milions d'euros, "preveient una possible disminució del nombre d'espectadors asseguts per funció".

turisme
preveu
davallada
ingressos
12%
l’edició
2021
cirque du soleil

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte