Diari digital d'Andorra Bondia
Un instant de la trobada telemàtica, avui.
Un instant de la trobada telemàtica, avui.

Ubach es reuneix amb el seu homòleg de Paraguai per reforçar llaços entre ambdós països


Escrit per: 
Redacció / Foto: Govern d'Andorra

La ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach, s’ha reunit telemàticament aquesta tarda amb el seu homòleg de Paraguai, Julio Arriola, en la primera trobada d’aplicació del mecanisme de consultes polítiques. En la trobada han comentat la situació política als dos països; han identificat àrees de cooperació en el marc fiscal, judicial, comercial i de turisme; i han compartit les prioritats dins el marc de les Nacions Unides en aspectes com la lluita contra el canvi climàtic, la promoció dels Drets Humans, la implementació dels Objectius per al Desenvolupament Sostenible i la visibilitat dels països de petita dimensió dins el marc de les Nacions Unides.

En la reunió, també ha participat el secretari d’Estat d’'Afers Financers Internacionals, Marc Ballestà, per impulsar l’obertura d’una negociació per a un acord de no doble imposició entre Andorra i Paraguai, així com un acord d’homologació de permisos de conduir.

Cal recordar que el mecanisme de consultes, vigent des de la signatura d’un protocol d’entesa el 2019, permet mantenir reunions periòdiques a fi d’aprofundir i dinamitzar les relacions bilaterals entre Andorra i Paraguai.

Afers Exteriors
Paraguai

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte