Diari digital d'Andorra Bondia
La ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach, durant l'acte de celebració dels 25 anys de relacions diplomàtiques entre Andorra i Portugal.
La ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach, durant l'acte de celebració dels 25 anys de relacions diplomàtiques entre Andorra i Portugal.

Ubach, a l'aniversari dels 25 anys de relacions diplomàtiques amb Portugal


Escrit per: 
Agències

.La ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, ha participat aquest dijous en l’acte organitzat per l’ambaixada d’Andorra a Portugal per celebrar els 25 anys de relacions diplomàtiques entre els dos estats. Per aquest motiu, s’ha celebrat un concert sota el títol de 'Juntos' amb el Cor Rock d’Andorra i el Cor de la Universitat de Lisboa que han interpretat cançons de rock i pop d’artistes internacionals i portuguesos. L’acte ha comptat també amb la participació del secretari d’Estat de les Comunitats Portugueses del govern de Portugal, José Luís Carneiro.

Tal com recorden des de l'executiu, l’any 1994, els dos països van formalitzar les relacions diplomàtiques. Andorra i Portugal han signat acords bilaterals sobre diversos temes d’interès comú i s’han mantingut reunions bilaterals a Andorra o Portugal amb els màxims preresentants d’ambdós Estats. El cap d’Estat de la república portuguesa, Marcelo Rebelo de Sousa, va visitar oficialment Andorra el 2017. Actualment, la comunitat portuguesa representa el 14% de la població i hi ha una important comunitat portuguesa descendent.

afers
Esteriors
Maria
Ubach
PORTUGAL
25
anys
relacions diplomàtiques

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte