Diari digital d'Andorra Bondia
La ministra Ubach ha intervingut aquest divendres de manera telemàtica en la reunió de l'ONU.
La ministra Ubach ha intervingut aquest divendres de manera telemàtica en la reunió de l'ONU.

Ubach referma el compromís d’Andorra amb la cooperació internacional en la reunió del Consell de Seguretat de l'ONU


Escrit per: 
Redacció/Foto: Govern d'Andorra

La ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, ha participat aquest divendres en una reunió telemàtica del Consell de Seguretat de l’Organització de les Nacions Unides (ONU) organitzada a Estònia, país que ostenta la presidència d’aquest òrgan durant el mes de maig. La trobada virtual ha tingut lloc sota la fórmula Arria, una tipologia de reunió que permet el diàleg entre els estats membres del Consell de Seguretat i els estats no membres, per celebrar els 75 anys des del final de la Segona Guerra Mundial a Europa.

Sota aquesta temàtica, una vuitantena de ministres d’Afers Exteriors i els Representants Permanents dels Estats Membres i no Membres del Consell de Seguretat han decidit trobar-se per unir els seus esforços en reafirmar el rol primordial de preservació de la pau per part de l’ONU. L’objectiu del fòrum és identificar les lliçons del passat i els reptes del futur.

Precisament, durant la seva intervenció, Maria Ubach ha refermat el compromís d’Andorra amb el multilateralisme com a eina de diàleg internacional, cooperació i resolució pacífica dels conflictes. Així mateix, la ministra ha posat en relleu els principis i ideals que defensa l’Organització de les Nacions Unides. La ministra també ha valorat l’organització de la reunió mitjançant l’ús de les noves tecnologies.

Ubach
referma
Compromis
Consell de Seguretat
l'ONU
Internacional
cooperació

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte