Diari digital d'Andorra Bondia
Els consellers generals d’UL-ILM han mostrat més d’un cop la disconformitat amb la manera com s’ha encarat la llei de la funció pública.
Els consellers generals d’UL-ILM han mostrat més d’un cop la disconformitat amb la manera com s’ha encarat la llei de la funció pública.

UL-ILM demana per la previsió de noves contractacions de funcionaris


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

El conseller general d’Unió Laurediana-Independents de la Massana (UL-ILM) i president del grup mixt, Josep Pintat, ha entrat a Sindicatura una sèrie de preguntes amb relació al nombre de funcionaris i agents de l’Administració i noves contractacions que preveu dur a terme l’executiu, amb la petició que el Govern les respongui per escrit “en el millor termini” tenint en compte que el projecte de llei de la funció pública es troba ja a tràmit parlamentari.
Concretament, Pintat demana a l’executiu que especifiqui el nombre de funcionaris, d’agents de l’Administració de caràcter indefinit i d’agents de l’Administració de caràcter eventual que hi havia a l’Administració general el 4 d’abril del 2011, una informació que vol “detallada” i “per a cada departament”. Així mateix, el conseller general d’UL-ILM pregunta per les altes i baixes de funcionaris i agents de l’Administració, tant eventuals com indefinits, que hi ha hagut des del 4 d’abril del 2011 i fins a dia d’avui, també de manera detallada i per a cada departament.
Finalment, i després de constatar, a través dels diferents edictes que s’han publicat Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA), la voluntat de contractar fins a 112 noves persones per part de l’executiu, Pintat demana al Govern que especifiqui quina és la contractació de funcionaris i agents de l’Administració, indefinits i eventuals, prevista per a aquest exercici 2018. Igual que en les anteriors peticions, el conseller general demana la informació detallada i per a cada departament.
En una segona bateria de preguntes, i després de constatar la “voluntat de contractar, pel cap baix, uns 35 agents de l’Administració de caràcter eventual aquest any, Pintat demana pel “nombre exacte” d’agents de l’Administració amb caràcter eventual que s’han contractat en funció dels diferents edictes que s’han publicat al BOPA.
Concretament, el parlamentari d’UL-ILM es refereix a l’edicte per a la contractació de personal durant els mesos d’abril a octubre per als refugis adscrits al departament de Medi Ambient, al personal per ocupar diverses places en el lloc de treball de guia cultural per al període comprès entre juny i octubre i a dos edictes publicats el 30 de maig per a la contractació de personal eventual per cobrir places de tècnic de suport adscrites al departament de Promoció Cultural. En tots els casos, el president del grup mixt demana al Govern que especifiqui el “nombre exacte” de persones amb caràcter eventual que s’han contractat.

Ul-ILM
previsió
contractacions
funcionaris
noves
demana

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte