Diari digital d'Andorra Bondia

UL rebutja la proposta de RTVA de modificar la data del debat parroquial


Escrit per: 
Agències


La candidatura parroquial de sant Julià de Lòria Unió Laurediana (UL), ha mostrat aquest divendres el seu total desacord en la modificació del calendari dels debats proposada per RTVA per poder celebrar el debat nacional el dilluns 28.

 
En una carta adreçada al director de la televisió pública UL afirma que 'en el rigorós respecte pel resultat de l’únic legítim sorteig que s’ha dut a terme als efectes i del que en dóna fe el Notari de les Valls, Sr. Isidre Bartumeu, manté el dia 29 de març com a única data per la celebració del seu debat territorial i en cap cas dóna el seu acord per modificar-la', i recorda que 'totes les dates assignades a les candidatures, van ser sortejades d’acord amb les instruccions i l’operativa que la mateixa ATV va comunicar a totes les formacions polítiques que concorren a les eleccions del dia 3 d’abril de 2011'.

RTVA va proposar aquest passat 16 de març per a les candidatures nacionals un canvi de data del debat dels caps de llista i traslladar-lo als dies 27 o 28 de març. Aquest canvi comportaria que, en cas de celebrar-se el dia 28, les candidatures parroquials que tenen assignats els dies 28, 29 i 30 de març -Andorra la Vella, Sant Julià de Lòria i la Massana- haurine de desplaçar un dia el debat. Les candidatures de DA, ApC i els Verds ja s'han mostrat contraris a aquest canvi i mantenen la celebració d'un debat públic per al 31 de març.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte