Diari digital d'Andorra Bondia
UL seguirà, de moment, donant suport a Liberals d’Andorra
UL seguirà, de moment, donant suport a Liberals d’Andorra

UL seguirà, de moment, donant suport a Liberals d’Andorra


Escrit per: 
M.S. / Foto: Jonathan Gil

Unió Laurediana (UL) continuarà al costat dels representants de la formació “en el si del grup parlamentari i en el de l’executiva nacional de Liberals d’Andorra (LdA), donant suport a les seves actuacions i decisions preses fins a la data d’avui i les que puguin prendre en l’exercici de les seves funcions”.
Així ho va manifestar ahir UL, a través d’un comunicat, en acabar l’assemblea extraordinària de la formació de dimecres al vespre, en què van abordar la relació amb LdA després de l’acostament i els contactes entre el cap de Govern, Antoni Martí, i el president del grup parlamentari liberal, Josep Pintat.
La formació laurediana, que assegura que “seguirà treballant com sempre ha fet en benefici de país”, posa de manifest la seva voluntat d’unir esforços per tal d’afrontar les properes eleccions nacionals “defensant una idea de país, amb la constància i la seriositat que permeti sumar per Andorra”.
En aquesta línia, acaba el comunicat, la formació manté que “afrontarà futurs reptes electorals amb els seus afiliats i simpatitzants, i les formacions polítiques que comparteixin la seva visió de parròquia i de país”.
Per la seva part, Pintat, que va insistir que UL és una formació que “sempre s’ha presentat als comicis amb propostes i això és el que farà”, va recordar que el grup parlamentari liberal és una coalició formada per persones de Liberals d’Andorra, d’Unió Laurediana i per independents.
Així mateix, el president del grup parlamentari, que va remarcar que la reunió de dimecres va servir per “donar el tret de sortida per encarar les eleccions generals i les pròximes comunals que vindran”, va voler deixar clar que en política “ni es trenca, ni s’empega ni s’ajunta”, sinó que en tot cas “es parla i es camina”.
Malgrat tot, Pintat no va garantir el suport d’UL a LdA de cara a les generals i va demanar “no avançar esdeveniments” recordant que no es pot conèixer el resultat d’un partit de futbol abans de jugar-se.

UL
seguirà
suport
Liberals d'Andorra
de moment

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte