Diari digital d'Andorra Bondia

Un text del 2008, punt de partida per a les polítiques de joventut


Escrit per: 
Redacció

La Comissió de Treball Interdepartamental de Polítiques de Joventut ha celebrat dimarts la primera reunió, trobada que va servir per posar sobre la taula un document elaborat el 2008, per tant de l’executiu anterior, perquè els directors dels diferents departaments del ministeri en tinguin constància i el puguin sotmetre a anàlisi.

 

Així, els responsables de les diferents àrees del ministeri treballaran i analitzaran els punts del document per veure què s’està fent, què podria ser interessant de fer i quins aspectes no són prioritaris. Les conclusions d’aquesta anàlisi les hauran de presentar en el termini d’un mes, moment en què es podrà reprendre la segona trobada de la comissió.

Tal com va apuntar el director del departament de Formació Professional i Desenvolupament Tecnològic Educatiu, David Gálvez, cada departament té les seves línies prioritàries ja marcades, i el document que ahir van poder conèixer és un pla totalment transversal que s’abordarà de manera coordinada per "veure què es podrà fer i què no es farà".

A part de Gálvez, la trobada va comptar amb la presència del secretari d’Estat de Joventut i Esports, Manel Blasi; el secretari d’Estat d’Ensenyament Superior i Recerca, Joan Marc Miralles; la coordinadora de Polítiques de Joventut, Judith Salazar, i el director del departament de Promoció Cultural i Política Lingüística, Joan Sans.

 

 

 

 

 

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte