Diari digital d'Andorra Bondia
Una oferta, formada per les empreses del sector, opta a gestionar l’estació
Una oferta, formada per les empreses del sector, opta a gestionar l’estació

Una oferta, formada per les empreses del sector, opta a gestionar l’estació


Escrit per: 
M.S.C. / Foto: Jonathan Gil

Una sola oferta s’ha presentat al concurs convocat pel Govern per a la concessió de la gestió i el manteniment de l’Estació Nacional d’Autobusos. Es tracta d’una unió temporal d’empreses formada per les set principals companyies del sector de transport de viatgers del país (Autocars Nadal SA; Camino Bus SLU; La Hispano Andorrana SL; Cooperativa Interurbana Andorrana SA; Novatel SA, Transports dels Pirineus SLU i Montman­tell SL).
El ministre portaveu, Jordi Cinca, va qualificar aquest fet de “molt bona notícia” ja que és una mostra que “el sector ha validat la necessitat de la infraestructura i es vol implicar en la seva 
gestió”.
El termini per presentar les ofertes va finalitzar dilluns passat i l’obertura d’aquestes està prevista per demà, a les onze del matí, segons l’edicte de la licitació. Es preveu que el Govern procedeixi a l’adjudicació el 16 de novembre. Tal com recull el plec de bases de la licitació, s’estableix que en un termini màxim de cinc setmanes l’adjudicatari haurà adequat les instal·lacions a les seves necessitats operatives de funcionament (haurà d’assumir la inversió en informàtica, telefonia, seguretat, vigilància, neteja, contractes de manteniment de les instal·lacions, i separacions, entre d’altres).
El ministre portaveu va assegurar que durant la primera quinzena de novembre les obres de construcció de l’estació ja estaran enllestides i l’objectiu és mantenir el calendari previst per a l’obertura d’aquesta instal·lació. D’aquesta manera, Cinca va assenyalar que de cara al mes de desembre, abans de les festes de Nadal, l’Estació Nacional d’Autobusos estarà en funcionament.

Estació Nacional d'Autobusos
oferta
gestió i manteniment
transport de viatgers
Jordi Cinca

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte