Diari digital d'Andorra Bondia
Unes eleccions anteriors al Centre de congressos.
Unes eleccions anteriors al Centre de congressos.

Una setantena de treballadors del Comú d'Andorra la Vella mobilitzats per a la jornada electoral


Escrit per: 
Redacció / Foto: Comú d'Andorra la Vella

El Comú d’Andorra la Vella ho té tot a punt per acollir aquest diumenge les eleccions generals, que tindran lloc al Centre de congressos. El col·legi electoral, l’únic a la parròquia, obrirà portes entre les nou del matí i les set de la tarda.

S’habilitaran, com és habitual, dues meses de votació a la sala la Consòrcia, que estaran custodiades durant tot el dia per membres de la corporació. Es posarà a disposició dels votants deu cabines electorals (cinc a cada mesa), dues de les quals adaptades per a persones amb mobilitat reduïda. En aquest sentit, el comú facilitarà assistència a aquelles persones que ho requereixin.

Cadascuna de les dues meses electorals disposarà de vuit urnes -quatre per dipositar-hi els vots nacionals i quatre per als vots parroquials-. En total, doncs, setze urnes. Els vots dipositats a la Batllia seran els primers a introduir-se a les urnes abans de l’obertura del col·legi a les nou del matí.

Per facilitar la mobilitat dels ciutadans que es desplacin a votar en vehicle, el comú oferirà una hora gratuïta d’estacionament a l’aparcament Centre Ciutat entre dos quarts de nou del matí i dos quarts de vuit del vespre.

El dispositiu electoral mobilitza una setantena de treballadors de la corporació, per dur a terme tasques de logística i suport al procés de votació i posterior escrutini, on tindran un paper actiu també els dotze consellers del Comú. A Andorra la Vella, a més, hi haurà una seixantena d’interventors designats per les candidatures nacionals i territorials durant tota la jornada.

Andorra la Vella compta amb 8.693 electors, un 7,36% més en relació als 8.097 de les eleccions generals d’ara fa quatre anys.

L’escrutini començarà a les set de la tarda, un cop tanqui el col·legi electoral. Les dades es podran anar seguint en temps real a www.eleccions.ad

 

Comú d'Andorra la Vella
eleccions
treballadors

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte