Diari digital d'Andorra Bondia
Els candidats han explicat les propostes en transport.
Els candidats han explicat les propostes en transport.

Units pel Canvi incrementarà la freqüència de pas del Quart Bus a un mínim d’un cada hora


Escrit per: 
Redacció / Units pel Canvi

La candidatura d’Units pel Canvi vol fomentar el transport públic. Proposa millorar el servei del Quart Bus incrementant-ne la freqüència a un mínim d’un cada hora, i en hores punta, d’entrada i sortida de les feines i l’escola, a cada quart d’hora aproximadament. Així ho ha explicat el candidat Josep Maria Cucalón, que ocupa la 13 posició de la llista laurediana. A més, per fomentar l’ús d’aquest servei, també es dissenyaran tarifes “especials” de cara a facilitar que els joves i estudiants en facin ús. Es tracta, en definitiva, “d’acostumar-nos a agafar el transport públic en comptes d’anar amb el cotxe privat, això fa, en conjunt, una Andorra més sostenible”, ha defensat Cucalón.
A aquesta mesura, que també s’emmarca en la voluntat de construir ciutats amables i d’estar “al servei de la gent”, cal sumar-hi “la revisió de tot el que és la seguretat” en l’àmbit de la mobilitat als quarts. El número 13 d’Units pel Canvi ha explicat que es tracta de senyalitzar més i millor, i fer l necessari per “aportar seguretat al poble”. En aquest sentit, ha posat l’exemple d’Aixirivall, on només s’hi troba un pas de vianants, que està pràcticament esborrat i al mig d’una corba amb poca visibilitat per als conductors. Igualment, ha demanat revisar l’enllumenat públic, perquè hi ha carrers a les fosques. 
Es tracta, en resum, de donar als quarts els mateixos serveis que es donen al poble de Sant Julià, perquè “la gent que viu als quarts tenen el mateix dret que la gent del poble de baix”, ha conclòs Cucalón.

Sant Julià
transport públic
política

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte