Diari digital d'Andorra Bondia
El candidats en el moment d'explicar la proposta.
El candidats en el moment d'explicar la proposta.

Units pel Canvi proposa tancar al trànsit entre la plaça de la Germandat i el carrer de les Escoles


Escrit per: 
Redacció / PS

La candidatura d’Units pel Canvi proposa fer per a vianants els tram de l’avinguda Verge Canòlich que transcorre entre la plaça de la Germandat i el Centre Esportiu, on desemboca el carrer de les Escoles. La proposta “serviria per donar espai als vianants, fer zona de campus universitari, i, per tant, donar vida”, ha defensat Gerard Alis, l’exconseller general socialdemòcrata que ocupa la 14a posició de la llista laurediana.

El projecte s’emmarca en un “punt clau i important” del programa, el de “fer unes ciutats més urbanes”. “Hem de convertir les ciutats en centres més urbans, en espais segurs destinats a les persones, amb una mobilitat controlada, per fer espais per a vianants i zones verdes”, ha justificat Alís, que ha defensat que la proposta “és factible”, ja que és un tram que es talla al trànsit tot sovint. La proposta s’acompanya de la negociació amb els propietaris de les parcel·les buides de just davant la plaça de la Germandat per “poder convertir-les en zones verdes, un espai enjardinat”, ha explicat el candidat número 14 d’Units pel Canvi.

Tot plegat permetria “una mica de reactivació econòmica”, ha argumentat Alís, ja que “embellir la parròquia, fer que la gent se senti a gust i surti al carrer, doncs també pot reactivar el comerç de la zona”. En definitiva, és un projecte “que creiem clau, i que en aquesta zona podrà donar vida a la parròquia”, a més de generar “un punt neuràlgic que podria revitalitzar el centre de Sant Julià de Lòria”, ha conclòs Alís.

Sant Julià de Lòria
vianants

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte