Diari digital d'Andorra Bondia

Uns 85 particulars opten a entrar en un dels habitatges de JOVIAL


Escrit per: 
Redacció


Finalment han estat 85 les sol·licituds acceptades pel Comú de la capital a fi d’accedir a un dels 74 habitatges per a joves de JOVIAL. Així ho constata el BOPA, on ahir es va publicar la llista definitiva i on destaquen unes altes quotes d’inscripció per accedir als habitatges d’una cambra.

D’altra banda, destaquen les moderades demandes per als de dos habitacions, les quals ascendeixen a  un total de nou i garanteixen que tots els demandants puguin accedir a un pis.
Molt diferent serà el sorteig dels habitatges d’una habitació o estudi. En aquest cas, el total de pisos és de 61 (58 són d’una habitació i tres són estudis) i hi ha un total de 76 demandants que volen accedir a un d’aquests pisos.
Cal recordar que hi havia dues llistes per a aquest sorteig: una primera on el Comú donarà una subvenció al lloguer, i una segona dedicada a aquelles persones que, pels ingressos, no els cal una subvenció comunal. Com era d’esperar, en aquesta segona llista és on s’han presentat menys persones, un total de cinc: tres d’aquestes per accedir als habitatges d’una cambra i dues per accedir als de dues habitacions. Pel que fa als habitatges adaptats, no hi ha hagut cap petició.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte