Diari digital d'Andorra Bondia
Els candidats d'UxEE a l'avinguda Fiter i Rossell
Els candidats d'UxEE a l'avinguda Fiter i Rossell

UxEE tirarà endavant accions per millorar la qualitat de vida dels veïns de Fiter i Rossell


Escrit per: 
Redacció / Liberals

L’avinguda Fiter i Rossell ha estat la gran oblidada del consolat de Demòcrates a Escaldes-Engordany. Les promeses que es van realitzar durant la campanya del 2015 han caigut en un sac trencat i els veïns de la zona no han vist cap de les millores que llavors se’ls va prometre.

Des d’Unió X Escaldes Engordany, el candidat a cònsol major, Higini Martínez-Illescas, ha lamentat que “hagut moltes promeses però no s’han realitzat, com ara la separativa d’aigües i l’embelliment de Fiter i Rossell” que continuen pendents. El número 1 de la llista de UxEE ha remarcat que “no tot ha de ser Meritxell i que la gent de Fiter i Rossell també s’ha de sentir acompanyada”.

El mal estat d’alguns sectors de l’avinguda s’ha fet palès aquest divendres després de la nevada de la passada nit, amb trams estrets de voreres on no s’havia tret la neu. “Hi ha zones amb neu que impedeixen que els jubilats puguin baixar” ha recalcat Martínez-Illescas. Aquesta situació es veu agreujada per la manca de bus parroquial que “nosaltres portem al programa i s’ha de posar ja en marxa perquè arribi a Fiter i Rossell”.

El cap de llista de UxEE ha avançat que “farem un estudi amb tots els inputs rebuts durant la campanya per solucionar els problemes que es troben els veïns, sobretot la gent gran”.

Escaldes - Engordany
política

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte