Diari digital d'Andorra Bondia
Martínez-Illescas en la visita a l’ETAP.
Martínez-Illescas en la visita a l’ETAP.

UxEE vol connectar la xarxa d’aigua a la capital i Encamp


Escrit per: 
Redacció/Foto: UxEE

La candidatura d’Unió X Escaldes-Engordany s’ha posat com a objectiu evitar que es repeteixin els talls de subministrament d’aigua potable a la parròquia. En aquest sentit, el candidat a cònsol major, Higini Martínez-Illescas, va assegurar que “la situació ha millorat molt amb els dos nous dipòsits i l’ETAP (Estació de Tractament d’Aigua Potable) que s’està acabant, però tot i això el 95% de l’aigua depèn de la captació de la vall del Madriu” el que continua sent un risc per a l’abastiment. Per aquest motiu, des de la candidatura “insistim que s’ha de dur a terme la connexió amb la xarxa d’aigua d’Andorra la Vella i, fins i tot, amb Encamp”.

Martínez-Illescas es va mostrar molt preocupat per aquesta dependència gairebé exclusiva de la captació de la vall del Madriu, ja que “si mai passés algun succés que contaminés la captació, deixaria la parròquia durant mesos sense aigua potable” i per això va subratllar “volem ser previsors”.
D’altres mesures que contempla la formació són la recerca de noves captacions d’aigua dins de la parròquia o major participació al consell directiu de Capesa, on actualment tenen dos dels set que el conformen.

UxEE
connectar
xarxa d’aigua
capital
Encamp

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte