Diari digital d'Andorra Bondia

Valérie Lackner abandona el càrrec de secretària d’Estat


Escrit per: 
Redacció

Poc més de cent dies han hagut de passar per poder observar l’abandonament del vaixell d’un dels escollits del cap de Govern. I és que Valérie Lackner va presentar ahir al matí la dimissió com a secretària d’Estat de Turisme, un càrrec que exercia des de feia 72 dies i que havia jurat el 27 de juliol passat.

El Govern, per evitar possibles rumors, va enviar ahir al vespre una nota de premsa en què va donar a conèixer els motius d’aquesta dimissió, motius que Lackner no va voler esmentar. L’exsecretària d’Estat, que va anar a les últimes nacionals com a segona suplent independent per les llistes d’Encamp, no va fer cap declaració més enllà de destacar que havia estat ella qui havia deixat el càrrec i no el Govern qui l’havia destituït, tal com havien apuntat fonts diverses consultades.
En qualsevol cas, el Govern va destacar en aquesta nota de premsa que l’exsecretària d’Estat no havia pogut “aconseguir l’equilibri adequat entre la seva família i la feina que li havia estat encomanada”. Tot i això, algunes fonts consultades pel BONDIA apunten que l’assumpte anava més enllà de la conciliació de la vida laboral i familiar, ja que semblaria que havien sorgit diferències entre Lackner i la cúpula governamental per possibles errors que hauria comès l’exsecretària en la darrera fira Leisure de Moscou, celebrada la setmana passada. 

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte