Diari digital d'Andorra Bondia

Vallnord supera en un 5% les xifres de l'any passat


Escrit per: 
Agències


El domini esquiable de Vallnord ha registrat un 5% d'augment de visitants respecte al pont de la Puríssima del 2008. En total, Vallnord han passat durant el pont un total de 25.100 esquiadors.

Els dies amb més afluència a les pistes han estat el diumenge i el dilluns, amb gairebé 15.000 esquiadors repartits entre els tres sectors. El gruix de gent més important han estat famílies procedents de l'estat espanyol.

Vallnord ha assegurat en un un comunicat de premsa que les nevades de la setmana passada i les previsions de bon temps han estat alguns dels factors claus que han influenciat l'augment de clients.

Els dies amb més afluència han estat diumenge, amb 7.790 esquiadors i dilluns, amb 7.000. Aquestes xifres han ajudat a compensar els 5.200 esquiadors que havien pujat el primer dia del pont, dissabte. En l'últim dia de pont, aquest dimarts, han pujat 5.000 esquiadors més.

Pel que fa als clients, la majoria han vingut de l'estat espanyol, sobretot de Catalunya València, i Madrid, entre d’altres comunitats. Tot i així, des de Vallnord també han destacat la presència d'esquiadors del Principat.

Durant els quatre dies les instal•lacions dels tres sectors  han estat obertes al  80 i els gruixos de neu han oscil•lat entre els 20 i 50 centímetres. El sector Ordino- Arcalís ha estat el que ha pogut mantenir en millors condicions l’estat de la neu.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte